Helena Hauge, kirkebogsførende sognepræst

Træffes efter aftale:
Telefon: 40 40 20 14 
Mail: Helena@davidskirke.dk

 

 

Helena Hauge

 

Mit navn er Helena Hauge, og jeg er sognepræst i Davids sogn

Jeg glæder mig utrolig meget over alle de mennesker, der kommer i Davids Kirke. Vi er velsignede med en rigtig god kirkegang og så har vi et fantastisk musikliv.
Som sognepræst er det vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne i kirken. Jeg mener, at det er centralt at møde mennesker dér, hvor de er, og det bestræber jeg mig meget på. Jeg nyder at formidle ”det glædelige budskab” i Davids sogn og kirke.

Jeg er 49 år og har været præst i 20 år, heraf de seneste 15 år i Helsinge, hvor jeg har været glad for at være. Her har jeg prøvet alt inden for mit fag. Jeg har i tidernes morgen læst på Århus Universitet og boet en periode i Italien i forbindelse med studiet. Gennem årene har jeg beskæftiget mig meget med formidling, liturgi og sjælesorg, men også med foredrag, sognerejser, familiegudstjenester og kunstprojekter.

I 2015 blev jeg færdig med en 4-årig uddannelse som gestaltterapeut, og jeg har arbejdet meget med mennesker i sorg.

Jeg er derudover ansat som præst i forsvaret (søværnet) og har fået lov til at sejle med de store fregatter, hvilket har givet mig nogle spændende oplevelser af forskellig karakter. 

Privat bor jeg sammen med Jim som er tømrermester og tvillingepigerne Bjørk og Ronja på 14 år og Milo på 15 år.

Jeg ser frem til at møde jer alle sammen.