Børn og teenagere synger gospel og møder nye venner i kirken


Vi er glade for, at Davids Kirke lægger kirkerum til Gospel Generation. Gospelkorene er for børn og teenagere, der samles om glæden ved at synge gospel sammen med andre og få nye venner. 

 

Gospel Generation henvender sig til tre aldersgrupper med korene MINI, KIDS og NEXT. 

 

MINI er for børn i børnehavealderen (3-5 år). Børnene ledsages af en voksen og mødes en tirsdag om måneden kl. 16-17 og synger enkle gospelsange og børnesalmer, leger sanglege, tegner, danser og fjoller. (Efter sommerferien bliver mødedagen en torsdag om åneden).

 

Tilmelding til Mini

 

 

Børnekoret Gospel Generation KIDS er for piger og drenge fra 0.-2. klasse. De mødes hver onsdag fra 16.15-17.15 og synger gospelsange med gang i og smukke, stille sange, som sætter ord på livets store følelser. Det er her, man danser, synger, leger og bliver gode til at bruge stemmen rigtigt. 

 

Tilmelding til Kids

 

 

Juniorkoret Gospel Generation Next er for drenge og piger fra 3.-8. klasse. De mødes hver onsdag fra 17.15-18.30 og synger traditionel og moderne gospel. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. De lærer at synge flerstemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, gehør og rytme, koreografi og performance.

 

Tilmelding til Next

 

Gospel Generation har eksisteret på Østerbro i snart 20 år. Koret ledes af sanger og gospelinstruktør Louise Kofoed, der har Martin Bjørn Nilsson med på klaver til korene KIDS og NEXT. Hvis du vil vide mere om koret, kan du kontakte Louise på: kofoedlouise@gmail.com

 

 

Tilmeld dig kirkens nyhedsbrev på hjemmesiden, så er du altid opdateret i god tid.